Slávnostná akadémia – 50. výročie založenia Športových tried pri ZŠ Štrba

Sobota (4. 2. 2023) sa niesla v duchu Slávnostnej akadémie pri príležitosti 50. výročia založenia Športových tried pri ZŠ Štrba. Slávnostná akadémia bola poďakovaním všetkým bývalým, ale aj súčasným trénerom, učiteľom, rozhodcom, žiakom, sponzorom a podporovateľom športových tried v našej základnej škole. 

Podujatie v Kultúrnom dome otvorila slávnostným príhovorom p. riaditeľka Ľubomíra Iľanovská. Následne žiaci Patrik Paulík (3.r), Lucka Slanináková (7.B) a Lucka Majerníčková (8.r.) predniesli svoje víťazné literárne práce, ktoré patrili medzi tie najlepšie v rámci celoškolskej súťaže. Potom nasledovalo tanečné vystúpenie našich žiakov. Následne si diváci mohli pozrieť videodokument, v ktorom si bývalí tréneri a úspešní reprezentanti našej školy zaspomínali na svoje pôsobenie v športových triedach. Program pokračoval v ocenení pána starostu našej obce M. Sýkoru, ďalej boli ocenení všetci tréneri a za rozchodov si poďakovanie prišiel prevziať M. Jančík. Slávnostnú akadémiu ukončili žiaci základnej školy pripravenou piesňou.

Za spoluprácu pri organizácii slávnostnej akadémie sa chceme poďakovať pracovníkom Obecnému úradu v Štrbe, pánovi starostovi M. Sýkorovi, Reštaurácii Martek a všetkým, ktorí sa akýmkoľvek spôsobom podieľali na príprave a uskutočnení tohto slávnostného podujatia. (text: Ing. J. Foltín, foto: Obec Štrba)


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.