IT Fitness 2022

IT Fitness Test je najväčší a najkomplexnejší test IKT zručností na Slovensku s vyše 300 000 respondentmi za posledných 10 rokov. Tento rok sa jeho certifikačná časť na Slovensku koná od 26. apríla do 31. júla, spolu s testovaním v ďalších krajinách Vyšehradskej skupiny. Ide o overený spôsob merania digitálnych zručností, ktorý poskytne skutočný obraz o úrovni IT zručností testovaného respondenta. Úspešní riešitelia naviac postupujú do losovania o hlavnú cenu – Xbox Series X a desiatky ďalších skvelých cien.

Na našej škole sa do testu zapojili žiaci 8. a 9. ročníka. Najlepší výsledok (95%) z testu dosiahla Alenka Gregušková – 8. ročník, výborné výsledky dosiahli tiež Matúš Kuruc – 8. ročník (85%) a Matúš Janko – 9. ročník (85%), ďalší úspešní riešitelia boli: Oliver Kostolány, Tomáš Mihálik, Filip Baláž, Simona Kurucová – žiaci 8. ročníka. Úspešní žiaci boli odmenení diplomom a 3D modelom podľa vlastného výberu. (Ing. J. Foltín)


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.