Mikuláš

          6. december je vo všeobecnosti u detí túžobne očakávaný dátum. A nebolo tomu inak ani pri našich deťoch. Počas prvej vyučovacej hodiny všetky triedy navštívil Mikuláš, čert aj anjeli, ktorí deťom rozdali malé sladkosti. A aj žiaci mali jednu milú povinnosť. Ich úlohou bolo vžiť sa do kože Mikuláša a rozhodnúť, kto by si podľa nich zaslúžil odmenu a uviesť k tomu aj dôvod.

          Všetky hlasy sa zrátali a vyhodnotili nasledovne: z prvého stupňa by sme v role Mikuláša ocenili Dášku Juhásovú (4.B), Sašku Petruškovú (2.r.) a Emku Michalkovú (3.r.) a z druhostupniarov by si odmenu zaslúžila Natálka Bednárová (5.A), Petra Kováčová (8.r.)a Ján Hurajt (9.r.), pričom absolútne najviac hlasov získal práve Ján Hurajt.

          Dobrých detí má ale naša škola podstatne viac, preto druhý stupeň vymenil v pondelok 9. decembra školské lavice za sedačky v Cinemaxe Poprad, kde sme si pozreli pokračovanie úspešného fantasy filmu Vládkyňa zla.

          Program posledných dní sa našim deťom veľmi páčil a veríme, že ich to motivuje k lepšiemu správaniu a väčšej chuti do práce na najbližší rok. [Mgr. Dominika Janečková]

 


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.