Dištančné vzdelávanie od 3. 3. 2021

Dištančné vzdelávanie od 3. 3. 2021 prebieha podľa nasledujúcich pokynov:

  1. ročník – žiaci nájdu pracovné listy a úlohy na tomto odkaze 
  2. ročník – žiaci nájdu pracovné listy a úlohy na tomto odkaze 
  3. ročník – rozvrh hodín pre dištančné vzdelávanie, vzdelávanie prebieha pomocou aplikácie MS Teams
  4. ročník – rozvrh hodín pre dištančné vzdelávanie, vzdelávanie prebieha pomocou aplikácie MS Teams
  5. až 9. ročník (II. stupeň) pokračuje v dištančnom vzdelávaní pomocou aplikácie MS Teams a riadi sa upravenými rozvrhmi

Aplikáciu MS Teams si môžete stiahnuť z nasledujúceho odkazu – Stiahnuť MS Teams

(Potrebné je kliknúť na Stiahnuť Teams a aplikáciu nainštalovať. Pre prihlásenie do aplikácie je potrebné použiť prihlasovacie údaje do Office 365 poskytnuté základnou školou. Aplikáciu MS Teams je možné nainštalovať aj na mobilné zariadenia cez obchod Google Play alebo App Store. Pripájame aj krátky návod pre základné používanie aplikácie MS Teams.)

Zároveň prosíme rodičov/zákonných zástupcov žiakov 1. až 2. ročníka, aby nainštalovali svojim deťom do počítačov prípadne smartfónov aplikáciu MS Teams, cez ktorú budú od 8. 3. 2021 odosielané úlohy a pracovné listy. Prihlasovacie údaje do aplikácie MS Teams (Office 365) sú iné ako do informačného systému Edupage. Žiaci tieto údaje dostali v škole v priebehu tohto školského roka. Ak tieto prihlasovacie údaje žiak nemá alebo stratil, je potrebné kontaktovať triedneho učiteľa.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.