Florbalový turnaj

V závere školského roka, 28. júna, zorganizovali žiaci 9. ročníka florbalový turnaj o „Pohár riaditeľky školy“. Turnaj každoročne organizujú práve žiaci končiaceho ročníka, tentokrát bol výnimočný tým, že bol jubilejný – dvadsiaty. Organizovanie turnaja prerušilo len covidové obdobie.

Deviataci sa v tento deň stali organizátorom turnaja. Mohli si vyskúšať, aké to je zorganizovať turnaj, čo všetko je potrebné zabezpečiť, na čo nemožno zabudnúť, čo treba účastníkom povedať, ako určiť pravidlá, prípadne riešiť vzniknutý problém. Takáto skúsenosť sa im môže zísť aj neskôr v živote. Každá trieda na druhom stupni si vytvorila tím, ktorý mohli tvoriť aj dievčatá, aj chlapci. Všetky zápasy prebehli bez zranení, komplikácií a všetci zúčastnení boli s turnajom spokojní. Pani riaditeľka školy na záver turnaja odovzdala víťaznému tímu putovný pohár. Veríme, že táto pekná myšlienka organizovať takýto turnaj sa nepreruší a bude nasledovať aj ďalšie roky.

Prvé miesto obsadil tím 9. ročníka, druhé miesto žiaci 5. ročníka a tretie miesto 7.B. Viac fotografií z turnaja nájdete TU. (text. Mgr. T. Gemza, foto: Mgr. T. Gemza, Ing. J. Foltín)


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.