Prekážkový beh Štrbský kamzík 2023

Dňa 2. júna organizovala naša škola Deň detí a regionálnu vychádzku na Štrbskom Plese, súčasťou bola súťaž „Štrbský kamzík“.
Súťažilo 10 škôl. Na štart sa postavilo 275 detí, prihlásený počet bol vyšší, ale pre rôzne dôvody sa znížil.
Súťaže sa zúčastnili dievčatá a chlapci v jednotlivých kategóriách podľa roku narodenia (2007 – 2016), celkovo bolo 20 kategórií. V každej kategórií sa mohol zúčastniť jeden reprezentant z jednej školy. Za každé umiestnenie získal žiak body pre svoju školu a na záver podujatia bolo vyhlásenie najlepšej školy s najväčším počtom bodov. Žiaci našej školy mohli štartovať všetci, no bodoval len najlepšie umiestnený žiak v kategórií.
Bol krásny slnečný deň, deti sa zabavili a zašportovali si. Charakter pretekov bol dokázať prekonať všetky pripravené prekážky a nevzdať sa. Deti sa počas pretekov zašpinili, zmočili z čoho mali najväčšiu radosť. Výsledková listina | Fotografie z podujatia | Video (text: Mgr. T. Gemza, foto a video: Ing. J. Foltín, Mgr. T. Gemza, Mgr. M. Šteučeková, M. Jančík, obec Štrba)

 


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.