Úspech našich žiakov na anglickej olympiáde!

Centrum voľného času vo Svite organizuje každoročne pre talentovaných žiakov olympiádu z anglického jazyka. Jej cieľom je testovať rečové zručnosti a jazykové schopnosti žiakov na základe učebných osnov.
Olympiáda sa tento rok konala 15. mája. Do súťaže sa zapojili títo talentovaní žiaci – v I. kategórii: Maximilián Ilavský a Patrik Nataniel Pavlík, v II. kategórii: Lukáš Omasta a Samuel Jeseňák, v lll. kategórii: Laura Majerčáková a Jakub Mihoč. Svoje jazykové kompetencie si žiaci preverili v počúvaní textu, čítaní s porozumením a gramatickom teste.
Veľmi nás teší, že sa nám medzi konkurenciou z iných škôl podarilo získať až  dve 2. miesta! V ll. kategórii si ho vybojoval Lukáš Omasta a v lll. kategórii Laura Majerčáková. Víťazom srdečne blahoželáme! (Congratulation!)
Všetkým ďakujeme za účasť a prejeme veľa chuti do ďalšieho učenia cudzích jazykov! (Mgr. Jozefína Zajacová a Mgr. Katarína Bendlová)

                                                                            


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.