Výlet – Štěpánkovice

V dňoch 3. 6. 2022 – 5. 6. 2022 žiaci 6.B, 7. a 9. ročníka absolvovali výlet v Štěpánkoviciach. Žiakov čakal pestrý program v podobe privítania, otvorenia nového ihriska a účasti na športovom podujatí. Navštívili sme aj Banícke múzeum Landek Park a Červený zámok v Hradci na Moravici. Žiaci boli s výletom veľmi spokojní, pričom v závere boli odmenení malými darčekmi.

Dňa 4. júna sa v Štěpánkoviciach uskutočnilo slávnostné otvorenie nového štadióna, ktorého súčasťou bola aj súťaž atletického štvorboja. Pozostával z disciplín: beh na 60 m, skok do výšky, skok do diaľky a vytrvalostný beh. Súťažili osemčlenné tímy, tvorené zo štyroch dievčat a štyroch chlapcov.
Našu školu reprezentovali: Dáša Juhásová, Lucia Slanináková, Karolína Blahová, Timea Kovárová, Šimon Janko, Dávid Kašša, Matej Juhás a Vratko Sorger. Žiaci podali skvelý výkon a obsadili 3. miesto. Na záver dňa sa ešte zapojili do štafetového behu dvanásťčlenných tímov. K tímu sa do štafety pridali ešte Mária Viktória Kaššová, Veronika Simová, Matúš Janko a Nela Garajová.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.