Zápis detí do 1. ročníka na školský rok 2022/2023

Základná škola Štrba oznamuje, že zápis detí do 1. ročníka (na školský rok 2022/2023)  bude  formou  podania  elektronickej prihlášky od 4. do 8. apríla 2022.

  • Elektronickej prihlášky od 4. do 8. apríla 2022 *
  • Pre rodičov, ktorí nemajú možnosť prihlásiť svoje dieťa elektronicky, bude možné podať  prihlášku osobne  bez účasti dieťaťa  7. apríla ( štvrtok) 2022 v ZŠ Štrba od  13. 00 – 15.00 hod. v triede 2. ročníka na prízemí. Nutné je so sebou doniesť  občiansky preukaz rodiča a rodný list dieťaťa. Prihlášky v papierovej forme nájdete pri spomínanom vstupe od  4. apríla 2022.
  • Oznam k zápisu

* Odkaz na elektronickú prihlášku bude dostupný na webovej stránke školy od 4. – 8. apríla 2022.

Doklady posielané do školy elektronickou poštou nie je nutné podpisovať. Škola plánuje zorganizovať stretnutie so zákonnými zástupcami, za účelom overenia údajov dieťaťa a zákonných zástupcov dieťaťa. Stretnutie je naplánované na 21. 4. 2022. O čase stretnutia Vás bude škola informovať.

Na prihláške postačuje podpis len jedného zákonného zástupcu, ak sa zákonní zástupcovia dohodli, že prihlášku podpisuje iba jeden zákonný zástupca. Podpísané splnomocnenie  predloží jeden zo zákonných zástupcov pri zápise dieťaťa (príloha – splnomocnenie)

Rozhodnutie o prijatí sa doručí obom zákonným zástupcom dieťaťa. Ak sa tak dohodnú zákonní zástupcovia, rozhodnutie možno doručiť (prevziať) len jednému z nich. Túto vzájomnú dohodu deklarujú zákonní zástupcovia splnomocnením podľa § 144a ods. 4 školského zákona, ktoré doručia riaditeľke základnej školy (príloha – splnomocnenie).

V prípade otázok sa môžete informovať na tel. čísle  0911 695 015.     

Mgr. Ľubomíra Iľanovská, riaditeľka školy   


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.