Rodičovské združenie

         Vážení  rodičia,
         v situácii, ktorá momentálne pretrváva, sa v úvode školského roka  neuskutoční  plenárne rodičovské združenie.   Triedne rodičovské združenie sa uskutoční  30.9. 2020 (streda) o 16.00 hod. Za dodržiavania  hygienických a epidemiologických opatrení, by sme využili aj na voľbu členov do Rady školy za rodičovské združenie (za rodičov). Prosím preto rodičov, ktorí súhlasia s kandidatúrou za člena do Rady školy, aby svojím podpisom potvrdili kandidatúru a preštudovali si volebný poriadok. Kandidát, ktorý súhlasí s kandidatúrou, sa musí osobne zúčastniť volieb. Aby sa zabezpečil čo najplynulejší priebeh volieb, prosíme podpísanú návratku doručiť do 29.9.2020.  Voľby  sa  uskutočnia  tajným  hlasovaním.  Pri voľbe zástupcu rodičov do orgánu školskej samosprávy (do Rady školy) môžu rodičia uplatniť len jeden hlas bez rozdielu počtu ich detí v škole alebo v školskom zariadení.
          Pre vstup do ZŠ Štrba je potrebné mať rúško alebo inú alternatívu (šál, šatka a pod.), potvrdenie o bezinfekčnosti, ktoré nájdete aj v obchodoch potravín v obci. Potvrdenie odovzdáte pri vstupe do budovy školy (zadný vchod pre  6.-9.r.) a podpíšte prezenčnú listinu. Doporučujeme si doniesť vlastné pero.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.