Informácie pre rodičov žiakov 1.- 5. ročníka

         Triedni učitelia v rámci svojich tried zisťujú prieskum, ktorí rodičia (dochádzka je dobrovoľná) majú záujem, aby ich dieťa nastúpilo od 1. 6. 2020 v do školy – termín: do 25.5. 2020.

          ŠKD –  u žiakov, u ktorých aspoň jeden z rodičov  je doma, nebude možné, aby navštevovali ŠKD,  a to z dôvodu obmedzeného  počtu na triedu – 20 žiakov – termín:  do 25. 5. 2020. 

          Ďalej triedni učitelia zisťujú: alergie na pele + alergie na dezinfekčné prostriedky (DP). Škola síce zabezpečila DP, ale v prípade nejakého obmedzenia si musí rodič pre svoje dieťa zabezpečiť sám vlastné DP.

          Rodič si vopred pripraví Vyhlásenie  o zdravotnom stave dieťaťa, ktoré dieťa po príchode do školy odovzdá – na stiahnutie tu.  Od piatka 22.5.2020 budú vyhlásenia k osobnému odberu na hlavných dverách školy a na miestach v obci:  potraviny – Šerfel, Jednota – na Hlavnej a Sládkovičovej ulici. Žiakom  z Lučivnej zabezpečí OcÚ Lučivná. Hlásené bude aj v obecnom rozhlase.

          Rovnako prosíme rodičov, aby si preštudovali Usmernenie pred príchodom a vstupom do budovy školy.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.