Hokejbalová liga

           Dňa 23.10.2019 sa na hokejbalovom ihrisku vo Svite odohrala dohrávka posledných zápasov Podtatranskej žiackej hokejbalovej ligy „SORRISO U13“ pod záštitou Slovenskej hokejbalovej únie. Naši mladí hokejbalisti si porovnávali sily s rovesníkmi z okolitých základných škôl Vikartovce, Liptovská Teplička, Komenského Svit, Mierová Svit, Spišská Teplica, ZŠ Dolný Smokovec, počas viacerých kôl v priebehu vlaňajšieho a aktuálneho školského roka.

          Už o deň neskôr na rovnakom ihrisku nastúpili na svoje posledné zápasy v sezóne aj ti najmladší hokejbalisti, ktorí súťažili v kategórií U10. Počas sezóny nastúpili proti tímom zo základných škôl Batizovce, Liptovská Teplička, Spišská Teplica, Komenského Svit a Mierová Svit. Väčšina chalanov len zbierala prvé skúsenosti s týmto športom. Počas sezóny sa postupne učili pravidlá hry, kontrolovať loptičku a ovládať hokejku. Od zápasu k zápasu sa zlepšovali. V zápasoch podali pekný, bojovný výkon, za ktorý sa nemuseli hanbiť. Táto zostava sa teší na budúci ročník hokejbalovej ligy, ale už v staršej kategórii.   [Mgr. Tomáš Gemza]


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.