Súťaž v prekážkovom behu

P1080404Vlani sme začali s organizovaním prekážkového behu. V jeseni len so žiakmi našej školy, 4. júna sme pozvali a privítali aj žiakov z ďalších 10 škôl zo susedných obcí. Úlohou žiakov bolo prebehnúť svoju trať čo najrýchlejšie a absolvovať všetky prekážky. Vzdialenosti tratí boli rozdelené do 3 okruhov, kde najmladší žiaci absolvovali najkratšiu vzdialenosť a najstarší žiaci trať najdlhšiu. Na okruhoch bolo rozmiestnených viacero prekážok, ktoré každý žiak musel absolvovať. Ak prekážku vykonal nesprávne, dostal penalizáciu vo forme 10 drepov. Použili sme prekážky ako: podliezanie, preskakovanie drevených polien, preskakovanie pneumatík, výbeh do kopca, slalomové dráhy, šplhanie po lane do kopca, triafanie na terč, nosenie lôpt, ťahanie pneumatík, preskakovanie sena, prebeh cez snehové pole, prebeh cez blato a rôzne ďalšie. Žiaci za každé umiestnenie získavali body pre svoju školu.
Vyhodnocovali sme najlepších 3 žiakov a žiačky v každom ročníku narodenia zvlášť. Ocenenie tiež získali najlepšie 3 školy s najvyšším počtom bodov. [Mgr. Tomáš Gemza]


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.