Zbierka na pomoc útulkom v okolí

10003802_1426948130890360_6687663745688226336_oSvetový deň zvierat sme si začiatkom októbra pripomenuli zbierkou na pomoc psíkom a mačičkám v útulkoch v Kežmarku a Poprade. Vyzbierali sa nielen peniažky, ale aj rôzne dobroty pre všetkých útulkáčov. Nedávno nám prišla táto krásna odpoveď od vedúcej útulku v Kežmarku, p. Ninčákovej.

Drahí, milí naši priatelia
sme milo prekvapení vašou finančnou pomocou, ktorá pomôže zvieratkám v útulku. Ďakujeme pedag. pracovníkom, ďakujeme žiakom. Aj z vašej obce k nám prišli psíkovia. Niektorí majú už nové, láskavé domovy, niektoré na ne ešte čakajú, ale už sú v bezpečí a nič zlého im nehrozí.
Ste zlatí vy, páni učitelia, že vštepujete v dnešnom, nie najlepšom svete u detičiek cit, lásku k živým tvorom. Ono sa to určite vráti.
Ešte raz vďaka vám všetkým. Prajeme vám zdravíčko a vždy teplé, láskavé srdiečka.
A nezabudneme na vás.
ĎAKUJEME.
Ninčáková Alžbeta
Útulok Kežmarok

Na fotke je 4-ročná fenka Engie, ktorá na svoj domov čaká v útulku Kežmarok. Ide o milú a spoločenskú fenku väčšieho vzrastu (cca 60 cm v kohútiku), ktorá je vhodná ako jediný psík v domácnosti. Je kastrovaná. V prípade záujmu o adopciu kontaktuje útulok na čísle: 0915 955 425.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.