Súťaž „Výlet do krajiny detských práv“

detske_pravaPani učiteľka Mária Garajová nám povedala o súťaži „Výlet do krajiny detských práv“ realizovanej v rámci projektu „Detské práva sú ako slnečné lúče“. Zapojili sa do nej žiaci 9. ročníka. Vytvorili sme 5 skupín a každá skupina nakreslila 2 detské práva. Kreslili sme to hlavne na hodinách občianskej výchovy. Neskôr Danielka a Mirka na etickej výchove spolu s pani učiteľkou dali dokopy naše výtvory do jedného obrovského srdca z papiera. Dievčatá to odfotili a pani učiteľka poslala túto fotku do súťaže. O pár dni neskôr nám pani učiteľka oznámila, že sme skončili na 3. mieste. Všetkým nám to urobilo veľkú radosť a vyčarilo úsmev na tvári. Dokonca aj pani učiteľke. Ako odmenu k nám deviatakom prídu do školy ľudia zo združenia ANNOGALLERY a budeme mať s nimi keramické tvorivé dielne.

Z 3. miesta a zo super výhry sa veľmi tešíme. Plagát s našimi výtvormi je zavesený v našej triede práve nad tabuľou. Budeme sa naň pozerať každý deň a s úsmevom spomínať na krásne 3. miesto a super spoluprácu so spolužiakmi. [K. Kadličeková, 9. roč.]


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.